Notice: Undefined variable: position6 in /home/domains2/public_html/sid-caesar.com/show.php on line 114

Guide :Lands Phones : Uniden

Hello...The base of my Uniden D1384-2 does not seem to be communicating with the handsets. Handsets are fully charged and all functions work. The base unit lights work and are capable of charging the handsets and the locate handset button also works. However, when I try to use them, all I get is static or trilling but no dial tone. The phone was a gift for Christmas and was purchased online but never installed til now, so no warranty or refund is possible. I have deregistered the handsets several times. The other interesting thing is when the base is plugged into the phone line via the wall jack the rest of the phones in the house cannot receive phone calls. I have tried several diffent lines as well as different jacks throughout the house. The line rings busy when you call in. The phones closest to the base also are not wanting to dial out, they also give you the busy signal when you pick them up or have no dial tone also. I wonder if there is a line broken in the base and it thinks it is always receiving a call? I have shut off the answering machine option via the handset with no results. Does anyone have any ideas? Can I take the base apart and possibly fix this myself? If so how do I get it apart. Thank you for any help in advance. Sidynum

Posted by Judy Hogan on Aug 09, 2013

Research, Knowledge and Information :



Notice: Undefined variable: go_page in /home/domains2/public_html/sid-caesar.com/show.php on line 182

Notice: Undefined variable: go_page in /home/domains2/public_html/sid-caesar.com/show.php on line 213


We did not find results for: hello the base of my uniden d1384 2 does not seem to be communicating with the handsets handsets are fully charged and all functions work the base unit lights work and are capable of charging the handsets and the locate handset button also works however when i try to use them all i get is static or trilling but no dial tone the phone was a gift for christmas and was purchased online but never installed til now so no warranty or refund is possible i have deregistered the handsets several times the other interesting thing is when the base is plugged into the phone line via the wall jack the rest of the phones in the house cannot receive phone calls i have tried several diffent lines as well as different jacks throughout the house the line rings busy when you call in the phones closest to the base also are not wanting to dial out they also give you the busy signal when you pick them up or have no dial tone also i wonder if there is a line broken in the base and it thinks it is always receiving a call i have shut off the answering machine option via the handset with no results does anyone have any ideas can i take the base apart and possibly fix this myself if so how do i get it apart thank you for any help in advance sidynum.

Notice: Undefined variable: position4 in /home/domains2/public_html/sid-caesar.com/show.php on line 230

Loading ...

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Notice: Undefined variable: position5 in /home/domains2/public_html/sid-caesar.com/show.php on line 283
  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || www.sid-caesar.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0410 seconds